Op Funda krijgen kopers en verkopers de mogelijkheid om Frans Knorth Makelaardij een beoordeling te geven. Alle beoordelingen kunt u hieronder teruglezen. Zelf ook een beoordeling geven? Ga dan naarfunda.nl!
Verkoper van Oostervelden 53

Ik ben zeer te spreken over Frans Knorth makelaardij! Goede en snelle service, vriendelijke medewerkers en bovenal veel kennis van zaken. Strategisch plan voor de verkoop van ons huis verliep exact zoals de makelaar had voorspeld. Ik wil u Frans Knorth makelaardij van harte aanbevelen!

Dhr. Pietersma Gruit 8

Goede makelaar met prettige medewerkers. zeer goed op de hoogte van de woningen in de regio. Prettig om daar zaken mee te doen. zeker de moeite waard om contact mee op te nemen.

Verkoper van Gravekamp 48

Wij zijn zeer tevreden over Frans Knorth Makelaardij. De kennis van de (lokale) markt is uitstekend en ze nemen de tijd om zaken goed door te spreken. De rustige en open manier van communiceren wekt niet alleen vertrouwen bij de verkoper maar ook bij potentiële kopers. Bij vragen is er altijd een vriendelijke collega die je te woord staat. Ook in de avond en het weekend.

Verkoper van Groot-Brittanniëstraat 22

Een makelaar die gewoon doet waarvoor je zijn kantoor inhuurt: Helpen met je huis te verkopen. Alles wordt goed, snel en helder gecommuniceerd. Tevreden! Uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding

Verkoper van Scherpe Hoek 2

Goed meegedacht en prettig contact. Ook de afspraken zijn altijd netjes nagekomen. Wij raden Frans Knorth van harte aan!

Verkoper van Vossenpels 44
Een goede samenwerking bij de verkoop van ons huis, heeft kennis van zaken. zeker een aanrader als u ook u huis wil verkopen of een huis wil kopen.
Verkoper van 't Hof 7
Prettig contact onderhouden met zowel de makelaar als de medewerkers, altijd netjes op tijd aanwezig geweest bij afspraken en ook de opvolging netjes afgehandeld. Ik zou deze makelaar bij kennissen met een gerust hart aanbevelen.
Verkoper van Imbrexstraat 3

Makelaar heeft goed werkende verkoopmethode toegepast, waardoor ons huis snel en voor een goede prijs is verkocht. Kantoor is goed telefonisch bereikbaar en servicegericht.

Dhr. Derksen Teisterbantstraat 54

Daar t op t eind erg moeizaam ging met onze koopster heeft Frans Knorth er alles aan gedaan om alles in goede banen te leiden. Wij zijn dus zeer tevreden over datgene wat Frans en zijn team allemaal voor ons gedaan hebben. Hartelijk dank daarvoor.

Mevr. M.H. Snijder-Beukhof Aasterbergstraat 35

Ontzettend fijne makelaar. Zowel frans als moreno. Niks geen gladde praatjes maar gewoon bereid om voor een snelle verkoop te gaan tegen een goede prijs. Bereid tips te geven mbt snellere verkoop, en erg mooie fotos door een extern fotograaf. Dit resulteerde erin dat onze woning binnen 2 weken door 7 mensen is bezichtigd, en binnen drie weken was verkocht. Ik heb meerdere makelaars over de vloer gehad ter oriëntatie maar deze sprong er gelijk uit. Korte lijnen en snelle terugkoppelingen. Ik raad het iedereen aan