Frans Knorth is geboren en getogen in Bemmel. Frans kan u daarom alles vertellen over Bemmel en omgeving! Niet alleen bij de koop- of verkoop van uw huis vertelt Frans over de regio, maar ook schrijft Frans wekelijks een item met daarin zijn tips, bevindingen en ervaringen.
Geen reacties

Bij aankoop van je woning een gratis energierapport

🌱| Wij van Frans Knorth Makelaardij willen ons altijd op ieder vlak blijven ontwikkelen: we volgen opleidingen, we brengen huizen op steeds mooiere manieren in beeld en daar komt nu iets nieuws bij!

Koop je je huis aan via onze makelaardij, dan komt DenNed Installatietechniek een volledig energierapport opmaken. Zo weet jij precies waar je je besparing kunt halen en hoe jij kan bijdragen aan een beter en groener Lingewaard 😃.

Nét dat stapje extra.
www.fransknorthmakelaardij.nl
www.denned.nl

Geen reacties

Drie makelaars versleten!


Judith en haar moeder Elisabeth versleten drie makelaars in tien jaar. Zonder resultaat, maar mét de kosten. Wij waren nummer vier en hadden binnen twee weken succes: het huis werd met een mooi resultaat verkocht!
Het hele verhaal van deze dames zelf horen? Bekijk de video!

 

 

Geen reacties

Zeepbelvorming?

Uit de poll van zondag bleek dat 72% van jullie denkt dat er een zeepbelvorming aan de gang is op de huizenmarkt. Goed nieuws: dat is niet het geval, de prijzen blijken eerder richting een reëel niveau te gaan. Het prijsniveau van de huizen in Nederland ligt namelijk nog altijd ruim onder het prijsniveau van voor de crisis, in 2008.

‘Niet gek dat de huizenprijzen stijgen’, zegt ING Nederland. ‘De lage rente’s en gestegen inkomens zorgen voor deze beweging, en dat terwijl er niet meer krediet verstrekt wordt dan voorheen. Mensen geven in 2018 ongeveer 22% van hun inkomen aan een hypotheek uit, wat weer in de buurt komt van het historische gemiddelde.’

Geen reacties

Ga voor de hoogste verkoopopbrengst en schakel een NVM makelaar in!

In deze oververhitte huizenmarkt verkoopt u uw woning gemakkelijk zelf of via een internet makelaar. En daarmee bespaart u al snel honderden euro’s! Of toch niet?

Cijfers wijzen uit dat de gemiddelde verkoopopbrengst duizenden euro’s lager ligt dan wanneer u met een NVM makelaar werkt (meer dan €18.000,—) https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2017/03/internetmakelaar-blijkt-slechte-onderhandelaar

Dus ga niet voor kerstman spelen, maar schakel voor de verkoop van uw woning een NVM makelaar in.

De 3 grootste voordelen wanneer u een NVM makelaar inschakelt:

1)Hoogste verkoopopbrengst
-Door Funda goed in te zetten, lokale marktkennis, juiste verkoopstrategie en ervaring in onderhandelen, halen wij het hoogste resultaat!

2)Ontzorgen/zekerheid
-De NVM makelaar is juridisch onderlegd, waardoor alles goed wordt vastgelegd. En omdat wij zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, bent u als particulier beschermd. Als verkoper(s) en/of koper(s) kunt u zich daardoor volledig concentreren op de toekomst.

3)Gemak/tijd
-Wij als full-service NVM makelaar maken de volledige verkooppresentatie, doen de bezichtigingen, onderhandelingen, stellen de koopakte op, doen de eindinspectie. Kortom; alles dus!

Dus wees verstandig en schakel een NVM makelaar in die je alle zorgen uit handen neemt en zorgt voor het beste verkoopresultaat!

Geen reacties

8 juli: Toer van Frans

Vanwege het 10-jarig bestaan van Frans Knorth Makelaardij organiseren wij op zaterdag 8 juli de Toer van Frans. Tijdens deze toer fietsen we door gemeente Lingewaard en Overbetuwe. Een mooie tocht over de dijken en door verschillende dorpen. We starten om 10:00 uur bij ’t Verzetje in Bemmel, wat tevens ook het eindpunt is. De fietstocht is circa 60 km.

Wie mogen er mee doen? Iedereen! Wij stimuleren graag het sporten in onze gemeente en nodigen dan ook iedereen uit om mee te doen. Alle deelnemers krijgen van ons een kleinigheidje. Ook heb je de mogelijkheid om een wielershirt in Frans Knorth style te bestellen. Dit kan t/m 3 juni! Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.

Kan je 8 juli niet? Balen! Gelukkig maken we er een jaarlijks evenement van, dus wie weet tot volgend jaar!

Nieuws: verjaringstermijn verlengd van 20 naar 25 tot 40 jaar

Wanneer iemand 20 jaar gebruik maakt van een stuk grond van de gemeente werd hij in het verleden volgens de Hoge Raad eigenaar van het stuk grond. Dit wordt ook wel ‘landjepik’ genoemd. Echter, sinds 24 februari 2017 is deze verjaringstermijn van 20 jaar verlengd naar 25 tot 40 jaar. De Hoge Raad overweegt dat het verkregen eigendom nog tot twintig jaar na de verjaring kan worden teruggevorderd als schadevergoeding voor het onrechtmatig handelen van de bezitter.

Conclusie is dus dat het 25 tot 40 jaar kan duren voordat de gebruiker door verjaring eigendom kan verkrijgen van het gebruikte stuk grond.

WIN 99 EURO VOOR UW SPORTCLUB

Spek de clubkas bij Frans Knorth

Frans Knorth Makelaardij is maatschappelijk betrokken en stimuleert graag het sporten onder de jeugd in gemeente Lingewaard en Overbetuwe. Sporten is gezond. Kinderen ontwikkelen zich fysiek en mentaal beter als ze zich lichamelijk inspannen. Deze ontwikkeling zorgt ook voor meer concentratie op school en tijdens het leren. De jeugd heeft immers de toekomst! Om de sportclubs in deze gemeentes te steunen hebben wij de volgende actie:

Bent u of kent u iemand die zijn of haar huis wilt verkopen? Laat het ons weten! Verkopen wij het huis?Dan geven wij 99 euro aan een sportclub in de gemeente Lingewaard of Overbetuwe naar úw keuze. Meedoen aan de actie? Neem contact op met mij of een van mijn collega’s via info@fransknorthmakelaardij of bel 0481-763 963.

Geen reacties

Ontwikkelingen en verwachtingen op de huizenmarkt

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan. De huizenmarkt liet in 2016 een opmerkelijk sterk herstel zien. Er is dit jaar een nieuw record aantal woningverkopen bereikt en de prijzen zijn fors gestegen. De voornaamste reden hiervan was de lage rente, de achterblijvende bouw en het vertrouwen bij huizenkopers door de bloei van de economie.
Lees verder

Geen reacties

Carnaval vieren in gemeente Lingewaard

Benieuwd waar u het beste carnaval kunt vieren in gemeente Lingewaard? Tijdens carnaval is Huissen the place to be! Huissen staat bekend om de gezelligheid en ook mensen buiten de gemeente Lingewaard komen tijdens deze dagen verkleed naar Huissen. Daarnaast worden de optochten in Angeren en Gendt ook drukbezocht! Hieronder heb ik de populairste carnaval evenementen op een rijtje gezet. Hoe gaan jullie verkleed dit jaar?
Lees verder

Geen reacties

Fietsroutes in gemeente Lingewaard

De gemeente Lingewaard bestaat uit de plaatsen Bemmel, Huissen, Gendt, Angeren, Doornenburg, Haalderen, Ressen en Loo. Door de verschillende rivieren, dijken en weilanden kunt u prachtig fietsen in deze regio. Ik heb wat bekende fietsroutes voor u opgezocht en hieronder opgesomd.

Lees verder