Geen reacties

Ga voor de hoogste verkoopopbrengst en schakel een NVM makelaar in!

In deze oververhitte huizenmarkt verkoopt u uw woning gemakkelijk zelf of via een internet makelaar. En daarmee bespaart u al snel honderden euro’s! Of toch niet?

Cijfers wijzen uit dat de gemiddelde verkoopopbrengst duizenden euro’s lager ligt dan wanneer u met een NVM makelaar werkt (meer dan €18.000,—) https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2017/03/internetmakelaar-blijkt-slechte-onderhandelaar

Dus ga niet voor kerstman spelen, maar schakel voor de verkoop van uw woning een NVM makelaar in.

De 3 grootste voordelen wanneer u een NVM makelaar inschakelt:

1)Hoogste verkoopopbrengst
-Door Funda goed in te zetten, lokale marktkennis, juiste verkoopstrategie en ervaring in onderhandelen, halen wij het hoogste resultaat!

2)Ontzorgen/zekerheid
-De NVM makelaar is juridisch onderlegd, waardoor alles goed wordt vastgelegd. En omdat wij zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, bent u als particulier beschermd. Als verkoper(s) en/of koper(s) kunt u zich daardoor volledig concentreren op de toekomst.

3)Gemak/tijd
-Wij als full-service NVM makelaar maken de volledige verkooppresentatie, doen de bezichtigingen, onderhandelingen, stellen de koopakte op, doen de eindinspectie. Kortom; alles dus!

Dus wees verstandig en schakel een NVM makelaar in die je alle zorgen uit handen neemt en zorgt voor het beste verkoopresultaat!

Reacties (0)