Over Frans Knorth makelaardij

Frans Knorth is geboren en getogen in Bemmel. Als NVM Makelaar en Taxateur houdt hij van scherp onderhandelen en een actieve begeleiding bij de verkoop en aankoop van een woning. Door middel van plaatselijke kennis en persoonlijke benadering streeft hij er met zijn team naar om het maximaal haalbare resultaat voor u te bereiken.

Het team van Frans Knorth maakt het verschil door net even een stapje harder te lopen dan de rest. Dat extra telefoontje te plegen. Betere brochures te maken. Die extra bezichtiging te regelen. Nieuwe foto’s te maken als de zon schijnt. En door niet te snel akkoord te gaan, maar nog even door te onderhandelen.

Dit is haalbaar dankzij Frans zijn brede team aan specialisten. Op ieder gebied heeft hij een specialist: een marketeer, een Funda specialist, een tekstschrijver, een fotograaf en een aankoopspecialist. Zo staan zij sterk als team en zo maken zij het verschil!

Verkoop

Frans Knorth biedt professionele begeleiding bij de verkoop van uw woning. Alleen een bord in de tuin en uw pand vermelden op Funda is lang niet voldoende. Door gebruik van verschillende media, het plaatsen van aantrekkelijke advertenties en het actief benaderen van woningzoekenden gaan wij opzoek naar geïnteresseerden voor uw woning.

Aankoop

Frans Knorth begeleidt u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Wij zullen voor u de beste prijs uitonderhandelen, kunnen u voorzien van bouwkundig advies, hebben juridische kennis in huis en zorgen voor een soepele afhandeling van uw aankoop.

Waardebepaling

Wilt u weten wat uw huis echt waard is? De makelaars van Frans Knorth Makelaardij beschikken over de actuele kennis van de lokale woningmarkt in de regio Lingewaard, Overbetuwe, Arnhem en Nijmegen. Hierdoor kunnen wij binnen no time aangeven wat uw huis waard is. Dit doen wij geheel vrijblijvend en de waarde wordt uiteraard door ons onderbouwd.

Restschuld

Als de hypotheekschuld hoger is dan de waarde van uw woning, dan staat uw huis ‘onder water’. Bij de verkoop van uw huis blijft u dan zitten met een restschuld. Wij kijken graag vrijblijvend en kosteloos met u mee wat de mogelijkheden zijn.

Hypotheken

Frans Knorth helpt u graag met het vinden van de juiste hypotheek. In samenwerking met De Hypotheker brengen wij uw financiële situatie in kaart en kijken wij wat de mogelijkheden zijn. Wij adviseren de hypotheek die in alle opzichten precies bij u past.

Taxaties

Voor taxaties bent u bij Frans Knorth aan het juiste adres. Wanneer u een woning wilt kopen of herfinancieren, is het belangrijk dat u de waarde van de woning weet. Bij deze taxatie wordt een taxatierapport opgesteld. Dit taxatierapport voldoet aan de hoogste eisen van alle geldverstrekkers.

Verhuur

Bij Frans Knorth kunt u ook terecht voor verhuur. Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Wij hebben een ruim aanbod en helpen u graag met het vinden van de juiste huurwoning die past bij uw persoonlijke situatie.

Woningfotografie

Om de verkoop voorspoedig te laten verlopen is het van belang dat er een complete fotorapportage aanwezig is. Deze fotorapportage moet opvallend, mooi en aantrekkelijk zijn. Licht en ruimte spelen hier een belangrijke rol in.

Wij presenteren woningen niet op een standaard manier, maar zorgen dat de foto’s echt indruk maken. Hiervoor kijken wij niet alleen naar de techniek en camera apparatuur, maar ook naar de sfeer in de woning. Is het niet te rommelig? Kan dat krukje beter weg? Is het mooier als die lamp aan staat? Ons team weet als geen ander hoe wij woningen professioneel in beeld moeten brengen.

Hoogtefotografie / drone

Om een woning nog beter in beeld te brengen is het van belang om de hoogte op te zoeken. Wij maken foto’s met behulp van een zeer sterke mast. Daarnaast beschikken wij ook over een drone. Met de drone zijn wij in staat foto’s te maken van nog hogere afstand. Dit levert spectaculaire beelden op.

360° fotografie

Dankzij 360° fotografie krijgen bezoekers een beter beeld van een woning. De bezoeker kan letterlijk rondkijken door de ruimtes en heeft het idee alsof hij zich in de woning bevindt.

DE MEDEWERKERS VAN FRANS KNORTH MAKELAARDIJ

MAAK KENNIS MET DE MEDEWERKERS VAN FRANS KNORTH MAKELAARDIJ. HOUD UW MUIS OP DE FOTO VOOR EEN KORTE VOORSTELRONDE!

Frans Knorth

NVM Makelaar/Taxateur

06 - 431 655 92


Paulien van de Sant

Commercieel medewerker

0481 - 763 963


Kim Evers

Commercieel medewerker

0481 - 763 963


Thirza van Dijk

Commercieel medewerker

0481 - 378 573


Anke Wilderink

Financiële administratie

0481 - 763 963