Dr B Bastiaansestr 10 Bemmel

€400.000 /k.k.
Referentienummer: BL101327 / 3788240
Soort woning: Bungalow
Woonoppervlakte (m2)
146
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Garages
1

Kenmerken

  • Perceelopp.: 618
  • Bouwjaar: 1972

Faciliteiten

  • Cv-ketel
  • Dubbel glas
  • Oprit
  • Zonnepanelen

Omschrijving

U houdt van een grote tuin met hoge bomen en bloeiende struiken? Een gezellige doch rustige buurt en alle voorzieningen en winkels op loopafstand? Lees dan verder.

Te koop een vrijstaande bungalow op 618 m2 grond. Door 10 zonnepanelen praktisch energievrij. Verder door plafond-vloer en tripleglas isolatie een constante temperatuur. Alle kozijnen zijn in 2016 vernieuwd.

De woonkamer is bijzonder ruim (circa 90 m2) doordat een voormalige slaapkamer erbij is betrokken. In 2008 is er een compleet nieuwe badkamer in gekomen, geheel betegelden op de vloer anti-slip tegels. Ook zijn alle deuren vervangen door bredere zodat er eventueel ook een rolstoel door kan. In de ruime woonkeuken van Siematic zijn in 2016 alle apparaten vernieuwd. Het hele huis is voorzien van een hardhouten vloer, behalve de keuken en de badkamer. Er zijn veel vaste kasten en hoge plafonds. De garage heeft gas-water en elektriciteit. In de meterkast zit een timer van de buitenverlichting. Ook een buitenkraan is aanwezig evenals een grondwatervoorziening voor het sproeien.

Wilt u meer weten? Kom kijken!!

Indeling: Overdekte ingang, vestibule, hal, grote woonkeuken helemaal compleet, zeer ruime l-vormige woonkamer, badkamer met regendouche en designradiator, 2 slaapkamers. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden: – Zonnepanelen op het dak – Grote tuin – Eigen oprit met afsluitbare poort – Dicht bij het centrum van Bemmel