Groesbeeksedwarsweg 106 Nijmegen

€545.000
Koop
Referentienummer: 13147/3295930
Soort woning: Hoekhuis
Woonoppervlakte (m2)
184
Kamers
5
Badkamers
2
Slaapkamers
4

Kenmerken

  • Perceelopp.: 139
  • Bouwjaar: 1910

Faciliteiten

  • Dakterras
  • Voortuin

Omschrijving

Op hoek van twee straten, op een van de leukste plekjes in de heerlijke wijk Nijmegen Oost, vlakbij de winkels en het stadscentrum, ligt dit ruime, voormalige winkel-woonhuis met super dakterras en voortuin.

Pluspunten:
Ligging
Wonen en werken uitstekend te combineren
Veel vierkante meters woonoppervlak
Ruim en zonnig dakterras

Gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 184 m2.
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte, kelder: ca. 21 m2, twee inpandige ruimtes op de begane grond ca. 21 m2
Gebruiksoppervlakte buitenruimte gebouwgebonden, dakterras: ca. 35 m2
Inhoud woonfunctie: ca. 642 m3.
Inhoud overige functies, kelder: ca. 52 m3, twee inpandige ruimtes op de begane grond ca. 75 m3
Perceelsoppervlakte: 139 m2
Bouwjaar: ca. 1910
Energielabel: Indicatief: G

INDELING:
Parterre: U betreedt dit huis aan de voorzijde, buiten ziet u ook de praktische zijingang om de hoek. Bij binnenkomst treft u in de gang het meterpaneel van het bovenhuis aan, we gaan rechtsaf. We komen in de voormalige winkel en de winkeldeur leidt u naar de voortuin. We vervolgen onze tocht binnenshuis en gaan via de gang naar de achterkant en zijkant van de woning. Aan uw linkerhand passeert u de kelderingang met meterpaneel voor de het benedenhuis, hier hangt ook een cv-gas combiketel. Naast de ingang naar de kelder ligt het toilet met wandcloset, fontein en witgoedaansluiting. Vervolgens ziet u de badkamer met ligbad, wastafel en douche. Dan is er een grote inpandige ruimte en daarnaast, in de voormalige keuken, staan tegenwoordig de fietsen. Ook is het mogelijk hier de wasmachine te plaatsen. Dan volgt de grote verrassing! Een mooie hal bij de zijdeur, met authentieke betegeling, brengt u naar een extra, riant vertrek met groot raam, dakraam en houten vloer.
We gaan terug naar de voordeur van het bovenhuis aan de voorzijde en gaan nu de trap op.
1e etage: We lopen vanuit de overloop rechtdoor naar achteren de keuken in. Hier zijn een koelkast, een afzuigkap, een elektrische oven en een 4-pitsgaskookplaat geïnstalleerd. De deur naar het dakterras is hier heel fijn, zo hoeft u geen gekke trappen op om naar buiten te kunnen. Naast de keuken ligt een grote kamer met serre en schuifpui naar het dakterras. Aan de voorzijde van het huis ligt een grote L-kamer over de gehele breedte met vaste kast, schouw, ramen met glas-in-lood en een mooie lichtinval. Op de overloop is nog een badkamer te vinden. Hier bevinden zich de douche, met wastafel en toilet.
2e etage: Op de tweede verdieping is een ware loft gecreëerd. Dakkapel, dakramen, dakbalken en een laminaatvloer zijn hier de bepalende elementen. In een hoek is de tweede cv-gas HR-combiketel verdekt opgesteld.

ALGEMEEN:
Het pand biedt niet alleen veel licht en ruimte, maar ook veel mogelijkheden. Rondom het huis zult u het vrije uitzicht als een positieve factor ervaren. In 1933 is er een definitieve doorbraak gemaakt tussen het huis en de winkel. Uiteraard moet er nog wel wat worden aangepast aan de eisen van deze tijd. U krijgt veel terug voor uw inspanning. Veel romantische meters op een uitstekende locatie!