Parksingel Bemmel

Prijs op aanvraag

Kenmerken

  • Bouwjaar: 2019

Omschrijving

In de populaire Bemmelse wijk Klaverkamp worden 10 luxe appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo krijgt iedere woning een eigen vaste parkeerplaats en ligt het dorpscentrum op enkele minuten afstand.
Op de eerste en tweede verdieping komen respectievelijk zes en vier appartementen. De nieuwbouwappartementen karakteriseren zich door de grote raampartijen met veel lichtinval, dit geeft mooie effecten. De appartementen variëren van bruto 75 tot 114 m2. En netto van 67 tot 90 m2.

Wat ook prettig is dat de appartementen casco worden opgeleverd, waardoor u de keuken en badkamer volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Bij de koop zit een interieuradvies ten behoeve van het ontwerp inbegrepen, dus kijkt zelfs een professional met u mee. De woningen worden in het eerste kwartaal van 2019 verkocht, dus als u geïnteresseerd bent moet u er snel bij zijn!
Op 15 januari a.s. om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst in Het Wapen van Bemmel, inloop is vanaf 19.00 uur. Alle geïnteresseerden en omwonenden zijn van harte welkom.

Bijzonderheden:
– 10 appartementen vrij op naam
– verwachte aanvang van de bouw is 2e kwartaal 2019
– verwachte bouwtijd ongeveer 6 tot 8 maanden
– 1 vaste parkeerplek per appartement
– meer- en minderwerk verloopt rechtstreeks via de aannemer
– koopsom: 15% bij aanvang en 85% bij oplevering.