W.F. Hermansstraat 80 Arnhem

€225.000 /k.k.
Referentienummer: BL101346 / 3808963
Soort woning: Tussenwoning
Woonoppervlakte (m2)
103
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Kenmerken

  • Perceelopp.: 420
  • Bouwjaar: 1997

Faciliteiten

  • Berging
  • Centrale verwarming
  • Tuin
  • Tuinhuis

Omschrijving

Modern, ruim, licht. Dit zijn zomaar een paar woorden die bij je opkomen als je deze prachtige hoekwoning aan de W.F. Hermansstraat in Arnhem ziet. Hier en daar moet wat geklust worden, maar verder kun je de – al leegstaande – woning zo betrekken! De woning is gelegen in een rustige straat in de groene wijk Rijkerswoerd, met alle benodigde voorzieningen in de buurt. Het Zeegbos en natuurpark Lingezegen liggen om de hoek, maar ook een winkelcentrum met alle nuttige winkels is dichtbij. En met de auto ben je binnen een kwartier in het centrum van Arnhem. Wat wil je nog meer? We nemen je vast mee naar binnen voor een rondleiding.

Begane grond:
Je komt binnen in een hal met gelijk aan je rechterhand een deur naar de berging die aan het huis vastzit. In de hal bevinden zich tevens een toiletruimte met fonteintje en de meterkast. Een volgende deur brengt je naar de woonkamer, die ruim opgezet is. Door de vele, grote ramen komt veel licht naar binnen, wat de kamer een open uitstraling geeft. Links om de hoek vind je een ruime en prachtige keuken die van alle moderne apparatuur voorzien is. In de keuken bevindt zich een groot raam van plafond tot aan de grond, waardoor wederom veel licht naar binnen komt. Een deur brengt je naar de achtertuin. De gehele benedenverdieping is voorzien van een mooie houten vloer in een warme kleur.

Eerste verdieping:
Door naar boven, via de open trap, gelijk aan je rechterhand als je de woonkamer binnenkomt. In de bovenverdieping zit wel wat licht kluswerk, maar als dat eenmaal verricht is, heb je een prachtige ruime bovenverdieping met drie slaapkamers – waarvan twee groot en een wat kleiner -, een flinke badkamer en een berging met aansluiting voor wasmachine en droger.
Tuin:
Dan de bijzonder grote tuin. Deze bestaat uit een stenen terras dat aan de zijkant van het huis doorloopt en een groot stuk gras met daarop een houten tuinhuis. Een groene heg vormt de afscheiding tussen het terras en het grasveld.

Bijzonderheden:
– Grote tuin
– Stenen berging aan het huis vast
– Belangrijke voorzieningen in de buurt