Warmoeshof 40 Bemmel

€339.000 /k.k.
Referentienummer: BL101260
Soort woning: Appartement
Woonoppervlakte (m2)
116
Kamers
3
Badkamers
2
Slaapkamers
2

Kenmerken

 • Perceelopp.: 383
 • Bouwjaar: 2002

Faciliteiten

 • Balkon
 • Berging
 • Carport
 • Cv-ketel
 • Lift
 • Luxe douche
 • Parkeerplaats
 • Videofooninstallatie
 • VVE

Omschrijving

Een prachtig modern appartement met twee slaapkamers, in het luxe appartementencomplex “Residence Warmoeshof” in het centrum van Bemmel. Wat wil je nog meer? Een tweede badkamer en ruime woonkamer misschien? Je vindt het allemaal in deze woning!

We nemen je graag mee voor een rondleiding.

Via de centrale hal kom je met de lift of via de trap op de eerste verdieping, waar het appartement gevestigd is. Je komt daar binnen in een ruime hal, met garderobe en een toiletruimte met (hang)toilet, een fonteintje, bouwkundig planchet en verlichte spiegel.
Vanuit de hal bereik je via een tussendeur de ruime L-vormige woonkamer die door de vele ramen heerlijk licht is. Recht voor je bevindt zich het royale cirkelvormige balkon, en aan je linkerhand de eethoek, met voldoende ruimte voor een tafel met 4 stoelen. Aan de andere kant van de woonkamer is een half open keuken, voorzien van moderne apparatuur, en aan twee kanten een aanrechtblad.
Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met CV-ketel, warmte terugwin-unit en aansluitingen voor wasmachine, droger, vrieskast, en extra bergruimte.
Terug naar de hal; daar kom je via een tweede deur in een ruime slaapkamer, met screens aan de beide ramen. De aangrenzende, modern ingerichte badkamer is uitgerust met een luxe douche voorzien van water-jets.

Vanuit de badkamer kom je via de slaapkamerdeur weer terug in de hal. Daar bevindt zich de vaste trap naar boven, waar je een super-royale slaapkamer/werk-ruimte/praktijkruimte met luxe 6-deurs kastenwand vindt. Deze kamer, met vrijwel hetzelfde opp. als de hele 1e etage, heeft een koepelraam, 2 Velux dakvenster en meerdere opbergruimten onder de schuine kap. op deze etage is ook een volledig ingerichte tweede badkamer met douche en (hang)toilet.

Het complex, waarvan het appartement onderdeel vormt, is bijzonder goed onderhouden en van alle luxe voorzien. Er is een lift aanwezig en een intercom met camera. In het souterrain bevindt zich een grote inpandige eigen bergruimte.
Op de met een slagboom afgesloten parkeerplaats is een carport.
De hellingbaan naar de inpandige berging kan bij gladheid worden verwarmd.

Bijzonderheden:
– 2 Etages/ maisonette/ met circelvormig balkon.
– Architectonische uitstraling, gesitueerd in fraai aangelegde tuin met waterpartij (wadi).
– Hoog afwerkingsniveau van wanden en vloeren (beneden kurk en boven marmoleum).
– Door uitstekende geluids-isolatie is er geen overlast van verkeerslawaai.
– Geclimatiseerde ruimten d.m.v. Brink’ warmte-terugwin-systeem.
– Grote inpandige bergruimte.
– Eigen, vaste carport, op een met slagboom afgesloten parkeerplaats.
– Twee badkamers.
– Actieve VvE, servicekosten € 238,93 per maand.
– Bushalte en winkelcentrum in directe omgeving.
– Zeer licht en zonnig gelegen appartement met mooie erker en weids uitzicht op een groene omgeving; zelfs vanuit de keuken.

De vermelde prijs dient gezien te worden als inzetprijs. De inzetprijs dient het minimale openingsbod te zijn om in onderhandeling te kunnen treden bij deze woning.